Vind een psycholoog of therapeut in:
Vind een therapeut in:
Filters:
Plaats:
Uitgebreid zoeken


Algemene voorwaarden


Artikel 1 - Achtergrond en doelstelling
De website therapeutvinden.com is in 2010 opgericht  om mensen op een overzichtelijke en snelle manier te kunnen leiden naar de therapeut/therapie waarnaar ze op zoek zijn.
 

Artikel 2 - Kosten
Een registratie is voor de periode van 12 maanden. Je gaat akkoord met het te betalen bedrag dat bij jouw registratie hoort. Je ontvangt binnen enkele weken na je registratie per e-mail een factuur. Het factuurbedrag dien je vervolgens binnen 14 dagen te voldoen.

Tip: Betaal direct na ontvangst de factuur via internetbankieren. Indien een factuur niet tijdig betaald is, dan wordt je profiel gedeactiveerd. 


Artikel 3 - Verlenging en beëindiging registratie
Als je ingelogd bent, dan kun je jouw registratie zelf beheren. Je kunt jouw registratie ook eenvoudig stopzetten (onderaan op de pagina bij het bewerken van je profiel). Je kunt kiezen tussen - de registratie niet verlengen, en - de registratie direct stopzetten. Als je je registratie tussentijds stopzet, dan krijg je geen betaalde kosten retour.

Je ontvangt elk jaar per e-mail een nieuwe factuur voor een periode van 1 jaar. Je kunt aan de factuurdatum zien wanneer jouw registratieperiode is ingegaan.

Tenzij jouw registratie is stopgezet, wordt deze na een jaar automatisch verlengd voor een nieuwe periode van 1 jaar en ontvang je hiervan weer een nieuwe factuur.  


Artikel 4 - Uitbreiding registratie
Indien je reeds een registratie hebt en deze wilt uitbreiden naar meerdere plaatsnamen, dan kan dat eenvoudig. Je kunt jouw nieuwe registratiekeuze dan aanvinken en de extra plaatsnamen invullen. Je ontvangt dan een nieuwe factuur, waarin we het door jou al betaalde bedrag verwerken.


Artikel 5 - Retourlink
Wil je nog beter vindbaar worden, dan kun je op jouw eigen website een link plaatsen naar https://therapeutvinden.com . De links versterken elkaar dan, waardoor zowel jouw eigen site als onze site (waar jij op staat) beter vindbaar wordt. 

Artikel 6 - AVG
In het kader van de Algemene Verordering Persoonsgegevens (AVG) hoort als bijlage bij deze algemene voorwaarden een Verwerkersovereenkomst.

Link: Verwerkersovereenkomst

Akkoordverklaring met de algemene voorwaarden betekent ook akkoordverklaring met deze Verwerkersovereenkomst.

 

Registratie zonder verwerkersovereenkomst?
Wil je wel op onze website(s) staan, maar niet dat mensen via onze website(s) contact met je kunnen opnemen, dan kunnen we de contactbuttons ook verbergen.

Bezoekers kunnen dan natuurlijk wel nog altijd doorklikken naar je eigen website.

In die situatie verwerken wij geen persoonsgegevens van cliënten voor jou. De verwerkersovereenkomst is dan niet van toepassing.

(We verwerken overigens wel nog jouw adres- en contactgegevens, zoals vermeld op de websites en op de factuur.)

 

Artikel 7 - Korting bij meer registraties
Naast therapeutvinden.com beheren we nog meer verzamelsites. Als je je op meer sites registreert, dan kun je korting ontvangen.

Bij registratie op 2 betaalde sites ontvang je 20% korting op het totale factuurbedrag.

Bij registratie op 3 of meer betaalde sites ontvang je 30% korting op het totale factuurbedrag.

Let op: op elke site moet je je dan opnieuw registreren.
We beheren de volgende websites:

therapeutvinden.com
kindertherapeuten.com
- coachcoaching.nl

mindfulness.direct
yogameditatiemassage.com

psycholoog.direct
coaches.direct
relatietherapie.direct

therapeut.direct

fysiotherapiefysiotherapeuten.com


Bedrijfsgegevens
therapeutvinden.com is onderdeel van:

Evenio, gevestigd in Nieuw Zeeland.

Sinds 2017 zijn wij gevestigd in Nieuw-Zeeland. Onze jaarlijkse factuur is daarom belast met 0% b.t.w. (conform Nieuw-Zeelandse wetgeving).

 
Deze website wordt gehost op servers van een Nederlandse hostingsprovider die voldoet aan de AVG.

 

 

© Therapeutvinden.com - hét overzicht met therapeuten in NL en BE
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login | Therapie | Provincies | Registreren